Kiermasz świąteczny – potrawy świąteczne-2020

Mikołaj 2

Szanowni Państwo!

Jak co roku, przygotowaliśmy specjalnie dla Państwa

ofertę potraw wigilijnych i świątecznych.

Ofertę kierujemy do osób prywatnych, firm, instytucji i wszystkich innych zainteresowanych cateringiem.

POTRAWY WIGILIJNE:

1. ZUPA GRZYBOWA Z KLUSECZKAMI - 12 zł (300 ml – 1 porcja)

2. RYBA PO GRECKU - 13 zł (porcja-filet z dorsza z dodatkami- 150 g)

3. ŚLEDŹ W OLEJU - 9 zł (porcja-1 płat z dodatkami)

4. ŚLEDŹ PO ŁOWICKU-11 zł (porcja-1 płat z dodatkami: marchewką gotowaną, cebulką , ogórkiem konserwowym, śmietana i majonezem)

5. ŚLEDŹ PIERNIKOWY-11 zł (porcja- 1 płat z dodatkami: cebulką, miodem, goździkami i utartymi piernikami )

6. SAŁATKA JARZYNOWA- 11 zł (porcja -ok. 150 g)

7. PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI -45 zł (1 kg- ok. 30 sztuk- min. zamówienie- 0,5 kg)

8. PIEROGI RUSKIE – 32 zł (1 kg. 35 sztuk- min. - zamówienie- 0,5 kg)

9. KROKIETY Z NADZIENIEM GRZYBOWO-KAPUŚCIANYM – 13 zł (1 sztuka)

10. PASZTECIK Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z NADZIENIEM GRZYBOWO-KAPUŚCIANYM – 4 zł (1sztuka- ok. 110 g)

POTRAWY ŚWIĄTECZNE

1. ŻUREK (TRADYCYJNY, Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ)– 10 zł (300 ml – 1 porcja)

2. ZUPA GULASZOWA (WOŁOWA)_- 14 zł (300 ml- 1 porcja)

3. ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym – 16 zł (porcja- 150 g)

4. KOTLET DE VOLAILLE ( z szynką i serem ) - 14 zł (porcja- 150 g)

6. GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM w sosie pomidorowym -13 zł (porcja- 150 g)

6. SCHAB ZAWIJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym - 12 zł (porcja- 150 g)

7. BIGOS (z kiełbasą, kapustą kiszoną i grzybami)- 1 kg- 32 zł- min. - zamówienie- 0,5 kg)

MIĘSA PIECZONE:

1. KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

2. ROLADA Z KURCZAKA Z  ZIELONĄ  PIETRUSZKĄ-50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

3. BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI-48 zł(1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

4. SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ- 48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,3 kg

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 18 LISTOPADA DO 15 GRUDNIA: NA MIEJSCU

W RESTAURACJI, TELEFONICZNIE : 507 943 308, 501 102 913

ORAZ MAILOWO: marketing@podaniolem-szczecin.pl

PŁATNOŚĆ : OD 16 DO 20 GRUDNIA: NA MIEJSCU LUB PRZELEWEM

(prosimy o kontakt, podamy dane do dokonania płatności)

ODBIÓR: 23 GRUDNIA: OD 10.00 DO 18.00

( Istnieje możliwość dowozu, szczegóły ustalamy indywidualnie z klientem)

Szczególnie zapraszamy do współpracy firmy. Ze względu na niemożność zorganizowania – tak jak dotychczas - wigilii firmowych u nas w lokalu –chętnie dowieziemy do Państwa catering. Zajmujemy się nim kompleksowo: przygotowujemy menu, dowozimy posiłki, zatrudniamy profesjonalną obsługę kelnerską, dekorujemy salę, sprzątamy po uroczystościach. 

Zawsze dbamy o najwyższy poziom naszych usług.

Serdecznie zapraszamy !

Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

tel. 507 943 308

  • Facebook