Szanowni Państwo!
Jak co roku, przygotowaliśmy specjalnie dla Państwa
ofertę potraw wigilijnych i świątecznych.
Ofertę kierujemy do osób prywatnych, firm, instytucji i wszystkich innych zainteresowanych cateringiem.
POTRAWY WIGILIJNE:
1. ZUPA GRZYBOWA Z KLUSECZKAMI - 12 zł (300 ml – 1 porcja)
2. RYBA PO GRECKU - 13 zł (porcja-filet z dorsza z dodatkami- 150 g)
3. ŚLEDŹ W OLEJU - 9 zł (porcja-1 płat z dodatkami)
4. ŚLEDŹ PO ŁOWICKU-11 zł (porcja-1 płat z dodatkami: marchewką gotowaną, cebulką , ogórkiem konserwowym, śmietana i majonezem)
5. ŚLEDŹ PIERNIKOWY-11 zł (porcja- 1 płat z dodatkami: cebulką, miodem, goździkami i utartymi piernikami )
6. SAŁATKA JARZYNOWA- 11 zł (porcja -ok. 150 g)
7. PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI -45 zł (1 kg- ok. 30 sztuk- min. zamówienie- 0,5 kg)
8. PIEROGI RUSKIE – 32 zł (1 kg. 35 sztuk- min. - zamówienie- 0,5 kg)
9. KROKIETY Z NADZIENIEM GRZYBOWO-KAPUŚCIANYM – 13 zł (1 sztuka)
10. PASZTECIK Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z NADZIENIEM GRZYBOWO-KAPUŚCIANYM – 4 zł (1sztuka- ok. 110 g)
POTRAWY ŚWIĄTECZNE
1. ŻUREK (TRADYCYJNY, Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ)– 10 zł (300 ml – 1 porcja)
2. ZUPA GULASZOWA (WOŁOWA)_- 14 zł (300 ml- 1 porcja)
3. ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym – 16 zł (porcja- 150 g)
4. KOTLET DE VOLAILLE ( z szynką i serem ) - 14 zł (porcja- 150 g)
6. GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM w sosie pomidorowym -13 zł (porcja- 150 g)
6. SCHAB ZAWIJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym - 12 zł (porcja- 150 g)
7. BIGOS (z kiełbasą, kapustą kiszoną i grzybami)- 1 kg- 32 zł- min. - zamówienie- 0,5 kg)
MIĘSA PIECZONE:
1. KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg
2. ROLADA Z KURCZAKA Z ZIELONĄ PIETRUSZKĄ-50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)
3. BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI-48 zł(1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg
4. SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ- 48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,3 kg
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 18 LISTOPADA DO 15 GRUDNIA: NA MIEJSCU
W RESTAURACJI, TELEFONICZNIE : 507 943 308, 501 102 913
ORAZ MAILOWO: marketing@podaniolem-szczecin.pl
PŁATNOŚĆ : OD 16 DO 20 GRUDNIA: NA MIEJSCU LUB PRZELEWEM
(prosimy o kontakt, podamy dane do dokonania płatności)
ODBIÓR: 23 GRUDNIA: OD 10.00 DO 18.00
( Istnieje możliwość dowozu, szczegóły ustalamy indywidualnie z klientem)
Szczególnie zapraszamy do współpracy firmy. Ze względu na niemożność zorganizowania – tak jak dotychczas - wigilii firmowych u nas w lokalu –chętnie dowieziemy do Państwa catering. Zajmujemy się nim kompleksowo: przygotowujemy menu, dowozimy posiłki, zatrudniamy profesjonalną obsługę kelnerską, dekorujemy salę, sprzątamy po uroczystościach.
Zawsze dbamy o najwyższy poziom naszych usług.
Serdecznie zapraszamy !
Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem
tel. 507 943 308