Aktualności

Szanowni Państwo !

Ze względu na to, że święta zaczynają się w tym roku w poniedziałek – niewiele z potraw, które zwykle przygotowywaliśmy, wydanych nawet w sobotę 19 grudnia, nadawałyby się do jedzenia. Ograniczyliśmy się więc tylko do produkcji uszek i pierogów.

Zamówienia przyjmujemy do poniedziałku 18 grudnia na miejscu, telefonicznie (tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@soso.pl.

Odbiór 22 grudnia (piątek) w godzinach: 13.00-18.00.

  1. PIEROGI Z FARSZEM GRZYBOWO KAPUŚCIANYM-45 zł (1 kg-ok. 40 sztuk)

  1. USZKA Z FARSZEM Z GRZYBÓW LEŚNYCH- 53 zł (1kg-ok. 90 sztuk)

ZAPRASZAMY !!!

Szanowni Państwo !
Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy odwiedzili nasze stoisko na Targach Wedding Arena w niedzielę. Było nam bardzo miło poznać Państwa i porozmawiać .
Serdecznie zapraszamy do nas do Restauracji !
Do zobaczenia !
 DSC_0472DSC_0478DSC_0475
Zgodnie z obietnicą, oto zdjęcia sali przygotowanej na przyjęcie weselne z dekoracją w kolorze różowym 🙂
20170701_161015 20170701_161040 20170701_160954

ChromaStock_19929825

POTRAWY WIELKANOCNE/ KIERMASZ  ŚWIĄTECZNY/ WIELKANOCNY

Szanowni Państwo!

Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy ofertę potraw wielkanocnych. Wszystkie potrawy robimy ze świeżych, najwyższej jakości produktów. Zawsze gotujemy z sercem 🙂

Zamówienia przyjmujemy do wtorku 11 kwietnia na miejscu, telefonicznie (tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@soso.pl.

Odbiór w Restauracji w piątek  14 kwietnia w godzinach: 11.00-15.00.

  1. ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym – 11 zł (porcja- 150 g)

  2. KOTLET DE VOLAILLE ( z szynką i serem ) - 9 zł (porcja- 150 g)

  3. KOTLET DE VOLAILLE (klasyczny, z masłem i pietruszką) - 9 zł (porcja- 150 g)

  4. GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM w sosie pomidorowym -9 zł (porcja- 150 g)

  5. SCHAB ZAWIJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym - 9 zł (porcja- 150 g)

MIĘSA PIECZONE:

  1. KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

  2. ROLADA Z KURCZAKA Z PIETRUSZKĄ-50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

  3. BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI-50 zł(1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

  4. SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ- 48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,3 kg

ZAPRASZAMY !!!

Szanowni Państwo !
W najbliższy piątek - 31. marca rozpoczynamy tegoroczny sezon weselny
Wszystkie pary młode, które już zdecydowały się na organizację tej wyjątkowej uroczystości u nas oraz wszystkich innych chętnych, serdecznie zapraszamy do obejrzenia sali udekorowanej
i przygotowanej na przyjęcie weselne:
- w piątek 31 marca w godzinach: 12.00-14.00 (liczba gości - ok. 50, dekoracja w kolorze czerwonym)
- w sobotę 1 kwietnia w godzinach: 14.00-16.00 (liczba gości - ok. 50 osób, dekoracja w kolorze biało - ecru)
Na obu uroczystościach obsługę muzyczną zapewnia DJ Mariusz Zając.
Czekamy na Państwa ! Do zobaczenia !

Bride and groom are holding champagne glasses

Poniżej kilka zdjęć z obu wesel 🙂

DSC_0202

DSC_0204DSC_0218DSC_0210 DSC_0211DSC_0216

Naszym parom młodym jeszcze raz życzymy miłości i szczęścia przez całe życie !!!

Szanowni Goście !

Zmieniliśmy w tym roku wygląd naszej "Wiejskiej chaty".  Ci z  Państwa, którzy byli na Balu Karnawałowym, mieli  już okazję  ją zobaczyć. Dla pozostałych zainteresowanych  zamieszczamy zdjęcie poniżej. Poza wyglądem - reszta bez zmian. Pyszne wyroby do niej robimy na miejscu. Serdecznie zapraszamy !

DSC_0167

Szanowni Państwo !

Jesteśmy już po ostatnim Balu w tym sezonie - po Balu Karnawałowym.   Gościom,  którzy zaszczycili nas swoją obecnością, świetnie się na wszystkich   dotychczasowych balach bawili, stworzyli wyjątkową, niezapomnianą atmosferę, bardzo, bardzo dziękujemy.  To dla nas przyjemność gościć Państwa i tak naprawdę razem z Państwem się bawić. Serdecznie zapraszamy na nasze kolejne Bal e- Andrzejkowe,  Sylwestrowe , Walentynkowe i wszystkie inne : ) Do zobaczenia !

Do tego czasu nieustająco zapraszamy na pyszne obiady i rodzinne uroczystości.

Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

BAL KARNAWAŁOWY - OSTATKI- 24.02.2017 r.

(piątek)

zabawa od 20.00 do 3.00

CENA : 97 zł/ osoba

Serdecznie zapraszamy:

-zabawa prowadzona przez DJ-a- Wodzireja

-zabawy i konkursy dla gości

-SPECJALNIE DLA PAŃSTWA – HOLOGRAFICZNY POKAZ TAŃCA (LED & FIRE SHOW)

-konkurs na Królową i Króla Balu

- pyszne jedzenie jak zawsze

MENU:

Na początek na ciepło:

Roladka wieprzowa z boczkiem i ogórkiem kiszonym, opiekane ćwiartki ziemniaków, surówka z buraczków i białej kapusty

Przekąski zimne:

Śledzik w trzech odsłonach: w oleju, śmietanie i po łowicku

Galaretka z kurczaka

Tatar wołowy

Sałatka z grillowanym kurczakiem, winogronami i ananasem

Sałatka grecka

Pieczywo, masło, chrzan, musztarda, żurawina

Ok. 23.00 – podane na ciepło:

Boeuf Stroganow , podany z grzanką czosnkową

Dla wszystkich gości dodatkowo :

WiIEJSKA CHATA”:

Własnej produkcji wyroby: rolada z kurczaka, schab ze śliwką, boczek z przyprawami, karkówka wieprzowa, smalec, ogórki kiszone

Kruche babeczki z nadzieniem tuńczykowym

Wytrawne muffiny

Deska serów

Słodki stół:

Ciasta - różne rodzaje

Ciasteczka

Słodkie musy i deserki

Owoce

Bufet kawowy: kawa, herbata – bez ograniczenia

W cenie dodatkowo:

Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda, Sprite, soki owocowe oraz woda mineralna - bez ograniczenia

Alkohol - w zakresie gości, bez opłat za serwis

WAŻNE!

REZERWACJA – TELEFONICZNIE, E-MAILEM LUB NA MIEJSCU W RESTAURACJI !

Zapraszamy serdecznie!

Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

Szanowni Państwo !

Parę wspomnień o Walentynkach 🙂 Obyśmy Święto Miłości obchodzili przez cały rok 🙂

DSC_0144 DSC_0145 DSC_0146 DSC_0147

Szanowni Klienci !
Powspominajmy jeszcze raz Sylwestra : )
Dzięki Państwu Bal był jak zawsze bardzo udany i będziemy go długo wspominać. To Państwo stworzyli wyjątkową atmosferę i za to bardzo dziękujemy, życząc Państwu w Nowym Roku tylko szczęśliwych i radosnych chwil.
                                                               Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołemdsc_0108dsc_0107dsc_0106dsc_0112dsc_0111dsc_0110dsc_0109dsc_0104dsc_0103dsc_0102

POTRAWY ŚWIĄTECZNE - KIERMASZ ŚWIĄTECZNY

Szanowni klienci !

Jak co roku, przygotowaliśmy specjalnie dla Państwa ofertę potraw wigilijnych

i świątecznych.

Zamówienia przyjmujemy do czwartku 15 grudnia na miejscu, telefonicznie

(tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@soso.pl.

Odbiór 23 grudnia w godzinach: 10.00-14.00.

DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA 1 l CZERWONEGO BARSZCZU GRATIS !

DO ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 50 ZŁ 2 l BARSZCZU GRATIS !

  1. RYBA PO GRECKU – 8 zł (porcja- 150 g)

  2. ŚLEDŹ W OLEJU - 6 zł (porcja- 1 płat z dodatkami )

  3. ŚLEDŹ PO ŁOWICKU – 7 zł (porcja- 1 płat z dodatkami)

  4. PIEROGI Z FARSZEM GRZYBOWO KAPUŚCIANYM-40 zł - 1 kg (1 kg- ok. 40 sztuk)

  5. ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym – 11 zł (porcja- 150 g)

  6. KOTLET DE VOLAILLE ( z szynką i serem ) - 9 zł (porcja- 150 g)

  7. GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM z sosem pomidorowym -9 zł (porcja- 150 g)

  8. SCHAB ZAWIJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONY M z sosem własnym - 9 zł (porcja- 150 g)

MIĘSA PIECZONE:

  1. KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-50 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

  2. ROLADA Z KURCZAKA Z PIETRUSZKĄ – 50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

  3. BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI – 50 zł(1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

 

  • Facebook