Aktualności

Szampan - wesele 18.08.2017 r.

  

Szanowni Państwo!
W najbliższą sobotę 4 lipca zapraszamy serdecznie wszystkie zainteresowane pary młode i nie tylko do obejrzenia sali przygotowanej i udekorowanej na przyjęcie weselne.
Dekoracja w kolorach: biało - ecru (liczba gości - ok. 40)
Czekamy na Państwa w godzinach: 10.30-11.30 !
                                                                                                                                                            Do zobaczenia!
Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

tel. 507 943 308  

Szanowni Państwo !

      Jak już pewnie Państwo wiecie, wracamy na dobre :).  Od 6 czerwca możliwe jest organizowanie przyjęć do 150 osób, a goście nie będą  mieli obowiązku noszenia maseczek. Jeśli macie już Państwo u nas rezerwację - cudownie. Jeśli jednak jeszcze się wahacie , czy swoją wymarzoną  uroczystość zorganizować, zapraszamy serdecznie.  Jak każda Restauracja nie tylko dziś- w czasach zagrożenia-ale zawsze- wyjątkowo  dbamy o higienę i bezpieczeństwo naszych gości . Spełniamy wszystkie wymogi sanitarne. Jeśli Państwa uroczystość wypadła w czasie, kiedy Restauracja była zamknięta,  prosimy tak łatwo nie rezygnować, spróbujemy wspólnie znaleźć zadowalające dla obu stron rozwiązanie. Możemy przełożyć organizację uroczystości na inny możliwy termin lub  dowieźć Państwu  catering. Na pewno wspólnie znajdziemy wyjście z tej sytuacji. Dla nas to trochę jakby nowy początek. Prosimy Państwa o wsparcie, cierpliwość i wyrozumiałość.

Zapraszamy serdecznie, do zobaczenia !

Ceny od 01.11.2019 r.:

1. Zupa:5 zł

2. Drugie danie:13 zł

3. Zestaw: 18 zł

4. Abonament (10 x cały obiad): 170 zł

5. Abonament (10 x drugie danie): 120 zł

Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

Oto kilka  zdjęć z minionych weekendów:
DSC_0750DSC_0764DSC_0772DSC_0778DSC_0779DSC_0828
 
DSC_0731
DSC_0733DSC_0732
29314299_1751360601594746_7230613172648935424_n29340033_1751360544928085_5380437546108977152_n29340270_1751360454928094_5083385646433697792_n29357035_1751360374928102_6280551743755386880_n29365591_1751360551594751_9089445400263262208_n (1)29339588_1751360664928073_6340575131487698944_n29387103_1751360458261427_40046129039015936_n29315136_1751433648254108_7464949148119203840_n
DSC_0693DSC_0695DSC_0696DSC_0697DSC_0700
DSC_0676
DSC_0677DSC_0679DSC_0680DSC_0681Poprzedni  był  różowy 🙂
DSC_0671DSC_0670DSC_0669
Zgodnie z obietnicą, zdjęcia z przyjęcia weselnego - dekoracja w kolorze kobaltowym :
DSC_0622 DSC_0621DSC_0615
DSC_0617DSC_0619
 DSC_0620
Szanowni Państwo !
Kilka karnawałowych wspomnień  🙂 Jak zawsze - dziękujemy naszym gościom
za wspaniałą zabawę !!!
DSC_0646DSC_0647DSC_0648DSC_0649
  
Sylwestrowych wspomnień czar  🙂 
Serdecznie dziękujemy wszystkim  gościom oraz artystom, którzy  zaszczycili  nas swoją obecnością podczas Balu Sylwestrowego w tym Roku !
To Państwo stworzyliście wyjątkową atmosferę - zabawa była szampańska ! 
Jeszcze raz dziękujemy i zapraszamy za rok !
DSC_0595DSC_0587DSC_0593DSC_0592DSC_0590DSC_0589DSC_0588
 
Szanowni Państwo ! 

Ze względu na to, że święta zaczynają się w tym roku w poniedziałek – niewiele z potraw, które zwykle przygotowywaliśmy, wydanych nawet w sobotę 19 grudnia, nadawałyby się do jedzenia. Ograniczyliśmy się więc tylko do produkcji uszek i pierogów.

Zamówienia przyjmujemy do poniedziałku 18 grudnia na miejscu, telefonicznie (tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@soso.pl.

Odbiór 22 grudnia (piątek) w godzinach: 13.00-18.00.

  1. PIEROGI Z FARSZEM GRZYBOWO KAPUŚCIANYM-45 zł (1 kg-ok. 40 sztuk)

  1. USZKA Z FARSZEM Z GRZYBÓW LEŚNYCH- 53 zł (1kg-ok. 90 sztuk)

ZAPRASZAMY !!!

Szanowni Państwo !
Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy odwiedzili nasze stoisko na Targach Wedding Arena w niedzielę. Było nam bardzo miło poznać Państwa i porozmawiać .
Serdecznie zapraszamy do nas do Restauracji !
Do zobaczenia !
 DSC_0472DSC_0478DSC_0475
Zgodnie z obietnicą, oto zdjęcia sali przygotowanej na przyjęcie weselne z dekoracją w kolorze różowym 🙂
20170701_161015 20170701_161040 20170701_160954

ChromaStock_19929825

POTRAWY WIELKANOCNE/ KIERMASZ  ŚWIĄTECZNY/ WIELKANOCNY

Szanowni Państwo!

Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy ofertę potraw wielkanocnych. Wszystkie potrawy robimy ze świeżych, najwyższej jakości produktów. Zawsze gotujemy z sercem 🙂

Zamówienia przyjmujemy do wtorku 11 kwietnia na miejscu, telefonicznie (tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@soso.pl.

Odbiór w Restauracji w piątek  14 kwietnia w godzinach: 11.00-15.00.

  1. ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym – 11 zł (porcja- 150 g)

  2. KOTLET DE VOLAILLE ( z szynką i serem ) - 9 zł (porcja- 150 g)

  3. KOTLET DE VOLAILLE (klasyczny, z masłem i pietruszką) - 9 zł (porcja- 150 g)

  4. GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM w sosie pomidorowym -9 zł (porcja- 150 g)

  5. SCHAB ZAWIJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym - 9 zł (porcja- 150 g)

MIĘSA PIECZONE:

  1. KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

  2. ROLADA Z KURCZAKA Z PIETRUSZKĄ-50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

  3. BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI-50 zł(1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

  4. SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ- 48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,3 kg

ZAPRASZAMY !!!

Szanowni Państwo !
W najbliższy piątek - 31. marca rozpoczynamy tegoroczny sezon weselny
Wszystkie pary młode, które już zdecydowały się na organizację tej wyjątkowej uroczystości u nas oraz wszystkich innych chętnych, serdecznie zapraszamy do obejrzenia sali udekorowanej
i przygotowanej na przyjęcie weselne:
- w piątek 31 marca w godzinach: 12.00-14.00 (liczba gości - ok. 50, dekoracja w kolorze czerwonym)
- w sobotę 1 kwietnia w godzinach: 14.00-16.00 (liczba gości - ok. 50 osób, dekoracja w kolorze biało - ecru)
Na obu uroczystościach obsługę muzyczną zapewnia DJ Mariusz Zając.
Czekamy na Państwa ! Do zobaczenia !

Bride and groom are holding champagne glasses

Poniżej kilka zdjęć z obu wesel 🙂

DSC_0202

DSC_0204DSC_0218DSC_0210 DSC_0211DSC_0216

Naszym parom młodym jeszcze raz życzymy miłości i szczęścia przez całe życie !!!

Szanowni Goście !

Zmieniliśmy w tym roku wygląd naszej "Wiejskiej chaty".  Ci z  Państwa, którzy byli na Balu Karnawałowym, mieli  już okazję  ją zobaczyć. Dla pozostałych zainteresowanych  zamieszczamy zdjęcie poniżej. Poza wyglądem - reszta bez zmian. Pyszne wyroby do niej robimy na miejscu. Serdecznie zapraszamy !

DSC_0167

Szanowni Państwo !

Jesteśmy już po ostatnim Balu w tym sezonie - po Balu Karnawałowym.   Gościom,  którzy zaszczycili nas swoją obecnością, świetnie się na wszystkich   dotychczasowych balach bawili, stworzyli wyjątkową, niezapomnianą atmosferę, bardzo, bardzo dziękujemy.  To dla nas przyjemność gościć Państwa i tak naprawdę razem z Państwem się bawić. Serdecznie zapraszamy na nasze kolejne Bal e- Andrzejkowe,  Sylwestrowe , Walentynkowe i wszystkie inne : ) Do zobaczenia !

Do tego czasu nieustająco zapraszamy na pyszne obiady i rodzinne uroczystości.

Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

BAL KARNAWAŁOWY - OSTATKI- 24.02.2017 r.

(piątek)

zabawa od 20.00 do 3.00

CENA : 97 zł/ osoba

Serdecznie zapraszamy:

-zabawa prowadzona przez DJ-a- Wodzireja

-zabawy i konkursy dla gości

-SPECJALNIE DLA PAŃSTWA – HOLOGRAFICZNY POKAZ TAŃCA (LED & FIRE SHOW)

-konkurs na Królową i Króla Balu

- pyszne jedzenie jak zawsze

MENU:

Na początek na ciepło:

Roladka wieprzowa z boczkiem i ogórkiem kiszonym, opiekane ćwiartki ziemniaków, surówka z buraczków i białej kapusty

Przekąski zimne:

Śledzik w trzech odsłonach: w oleju, śmietanie i po łowicku

Galaretka z kurczaka

Tatar wołowy

Sałatka z grillowanym kurczakiem, winogronami i ananasem

Sałatka grecka

Pieczywo, masło, chrzan, musztarda, żurawina

Ok. 23.00 – podane na ciepło:

Boeuf Stroganow , podany z grzanką czosnkową

Dla wszystkich gości dodatkowo :

WiIEJSKA CHATA”:

Własnej produkcji wyroby: rolada z kurczaka, schab ze śliwką, boczek z przyprawami, karkówka wieprzowa, smalec, ogórki kiszone

Kruche babeczki z nadzieniem tuńczykowym

Wytrawne muffiny

Deska serów

Słodki stół:

Ciasta - różne rodzaje

Ciasteczka

Słodkie musy i deserki

Owoce

Bufet kawowy: kawa, herbata – bez ograniczenia

W cenie dodatkowo:

Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda, Sprite, soki owocowe oraz woda mineralna - bez ograniczenia

Alkohol - w zakresie gości, bez opłat za serwis

WAŻNE!

REZERWACJA – TELEFONICZNIE, E-MAILEM LUB NA MIEJSCU W RESTAURACJI !

Zapraszamy serdecznie!

Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

Szanowni Państwo !

Parę wspomnień o Walentynkach 🙂 Obyśmy Święto Miłości obchodzili przez cały rok 🙂

DSC_0144 DSC_0145 DSC_0146 DSC_0147

Szanowni Klienci !
Powspominajmy jeszcze raz Sylwestra : )
Dzięki Państwu Bal był jak zawsze bardzo udany i będziemy go długo wspominać. To Państwo stworzyli wyjątkową atmosferę i za to bardzo dziękujemy, życząc Państwu w Nowym Roku tylko szczęśliwych i radosnych chwil.
                                                               Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołemdsc_0108dsc_0107dsc_0106dsc_0112dsc_0111dsc_0110dsc_0109dsc_0104dsc_0103dsc_0102

POTRAWY ŚWIĄTECZNE - KIERMASZ ŚWIĄTECZNY

Szanowni klienci !

Jak co roku, przygotowaliśmy specjalnie dla Państwa ofertę potraw wigilijnych

i świątecznych.

Zamówienia przyjmujemy do czwartku 15 grudnia na miejscu, telefonicznie

(tel. 507 943 308) lub e-mailem: marketing@soso.pl.

Odbiór 23 grudnia w godzinach: 10.00-14.00.

DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA 1 l CZERWONEGO BARSZCZU GRATIS !

DO ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 50 ZŁ 2 l BARSZCZU GRATIS !

  1. RYBA PO GRECKU – 8 zł (porcja- 150 g)

  2. ŚLEDŹ W OLEJU - 6 zł (porcja- 1 płat z dodatkami )

  3. ŚLEDŹ PO ŁOWICKU – 7 zł (porcja- 1 płat z dodatkami)

  4. PIEROGI Z FARSZEM GRZYBOWO KAPUŚCIANYM-40 zł - 1 kg (1 kg- ok. 40 sztuk)

  5. ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym – 11 zł (porcja- 150 g)

  6. KOTLET DE VOLAILLE ( z szynką i serem ) - 9 zł (porcja- 150 g)

  7. GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM z sosem pomidorowym -9 zł (porcja- 150 g)

  8. SCHAB ZAWIJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONY M z sosem własnym - 9 zł (porcja- 150 g)

MIĘSA PIECZONE:

  1. KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-50 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

  2. ROLADA Z KURCZAKA Z PIETRUSZKĄ – 50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

  3. BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI – 50 zł(1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

 

  • Facebook