Studniówki, Bale, Urodziny, Wycieczki…

Tylko u nas ANDRZEJKI- 25.11.2016 r. (piątek)

zabawa od 20.00 do 3.00

CENA : 97 ZŁ/ 1 OSOBA

Serdecznie zapraszamy:

-zabawa prowadzona przez  DJ-a- Wodzireja

-wróżby andrzejkowe

-dla chętnych - Wróżka Manuela przepowie  przyszłość

-nagrody i niespodzianki dla naszych gości

- pyszne jedzenie jak zawsze     

MENU:

Na początek na ciepło:

Polędwiczka wieprzowa w otulinie z ziół prowansalskich w towarzystwie pieczonego ziemniaka z sosem Tzatziki, z surówkami z buraczków i kapusty pekińskiej

Przekąski zimne:

Patera mięs ( pieczony schab, karkówka, rolada z kurczaka , rolada z boczku)

Galaretka z kurczaka

Śledzik w trzech odsłonach: w oleju, śmietanie i po łowicku

Sałatka Caprese (plastry pomidora z serem mozarellą, bazylią i sosem Balsamico)  lub tatar wołowy- zgodnie z życzeniem gości

Sałatka z grillowanym kurczakiem, winogronami i ananasem

Pieczywo, masło, chrzan, musztarda, żurawina

Ok. 23.00 – podane na ciepło:

Żurek z jajkiem, podany z pikantną kiełbaską w cieście francuskim

Dla wszystkich gości dodatkowo stół pełen pyszności :

Wytrawne muffinki

Kruche babeczki nas słodko i wytrawnie

Ciasta - różne rodzaje

Ciasteczka

Owoce

Bufet kawowy: kawa, herbata – bez ograniczenia

W cenie dodatkowo:

Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda,  Sprite, soki owocowe oraz woda mineralna - bez ograniczenia

Alkohol-w zakresie gości, bez opłat za serwis

WAŻNE!

Max. liczba wszystkich  gości - 80 osób.

REZERWACJA – TELEFONICZNIE  ( 507 943 308)  LUB NA MIEJSCU W RESTAURACJI !

Zapraszamy serdecznie!

Właściciele  i  pracownicy Restauracji Pod  Aniołem

 URODZINY/ BAL/ROCZNICA

MENU:

Na ciepło – pierwszy posiłek- podany na półmiskach - goście nakładają sobie to , na co mają ochotę:

Danie mięsne ( do wyboru jeden lub dwa rodzaje):

Filet z kurczaka w sosie kurkowym

Kotlet De Volaille  z serem i szynką

Kotlet hawajski ( filet z kurczaka zapiekany  z ananasem i serem żółtym)

Zraz wieprzowy zawijany z ogórkiem kiszonym i boczkiem lub pieczarkami

Ryba po parysku ( filet z miruny w cieście naleśnikowym, podany z cytryna i koperkiem)

Dodatki ( do wyboru jeden lub dwa rodzaje):

Ziemniaki gotowane

Ziemniaki pieczone w ziołach

Frytki

Kluski śląskie

Surówki – dwa rodzaje- do wyboru w zależności od pory roku

Pięć zimnych przekąsek- do wyboru:

Śledzie w oleju, w śmietanie, po łowicku , pod pierzynką

Sałatka grecka, z grillowanym kurczakiem i winogronami, z tuńczykiem

Patera mięs ( karkówka pieczona, rolada z boczku,  rolada z kurczaka)

Deska serów -  5 rodzajów sera - podane z winogronami i orzechami

Galaretka z kurczaka lub  wieprzowa

Ryba po grecku

Ryba w galarecie

Jajka faszerowane nadzieniem pieczarkowym, jajka z łososiem i kawiorem

Jeszcze jeden  gorący posiłek  (do wyboru):

Zupa gulaszowa

Żurek z jajkiem i kiełbasą

Barszcz czerwony czysty  z pasztecikiem z ciasta francuskiego lub  krokietem z nadzieniem mięsnym lub serowo –pieczarkowym lub pikantną kiełbaską w cieście francuskim

Pieczone udka z kurczaka

Mix mini szaszłyków drobiowych i wieprzowych

Beuf Strogonoff

Cena - 97 zł/ 1 osoba- obejmuje  także:

Napoje gaz. – Pepsi , Mirinda, Sprite- bez ograniczenia

Soki owocowe i wodę mineralną- bez ograniczenia

Owoce

Kawę i herbatę- bez ograniczenia ( w formie bufetu)

Ważne informacje:

- tort i alkohol w zakresie gości – bez opłat za serwis

- nie pobieramy dodatkowych opłat za wynajem sali

-obsługa muzyczna uroczystości w cenie ( profesjonalny DJ, który poprowadzi zabawę- do 7 H )- jeśli liczba gości przekroczy 40 osób

imprezy okolicznościoweSerdecznie zapaszamy !

  • Facebook