Wigilia firmowa w Szczecinie 2020 (catering)

Wigilia firmowa w Szczecinie

Wigilia firmowa w Szczecinie   WIGILIA W RESTAURACJI POD ANIOŁEM

Szanowni Państwo !

Ze względu na sytuację, jaką mamy obecnie, serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty cateringowej.

Catering z restauracji Pod Aniołem to najwyższa  jakość i zadowolenie.

Mamy wieloletnie doświadczenie w organizowaniu różnego rodzaju cateringów, od kameralnych uroczystości rodzinnych, konferencji, bankietów zaczynając, a kończąc na  kilkusetosobowych imprezach. 

Każdą ofertę przygotowujemy indywidualnie.

Zajmujemy się organizacją cateringu kompleksowo: przygotowujemy menu, dowozimy posiłki, zatrudniamy profesjonalną obsługę kelnerską, dekorujemy salę, sprzątamy po uroczystościach. Zawsze dbamy o najwyższy poziom naszych usług.

Zdjęcie0063

Szanowni Państwo!

Jak co roku, przygotowaliśmy specjalnie dla Państwa

ofertę potraw wigilijnych i świątecznych.

Ofertę kierujemy do osób prywatnych, firm, instytucji i wszystkich innych zainteresowanych cateringiem.

POTRAWY WIGILIJNE:

1. ZUPA GRZYBOWA Z KLUSECZKAMI - 12 zł (300 ml – 1 porcja)

2. RYBA PO GRECKU - 13 zł (porcja-filet z dorsza z dodatkami- 150 g)

3. ŚLEDŹ W OLEJU - 9 zł (porcja-1 płat z dodatkami)

4. ŚLEDŹ PO ŁOWICKU-11 zł (porcja-1 płat z dodatkami: marchewką gotowaną, cebulką, ogórkiem konserwowym, śmietana i majonezem)

5. ŚLEDŹ PIERNIKOWY-11 zł (porcja- 1 płat z dodatkami : cebulką, miodem, goździkami i utartymi piernikami )

6. SAŁATKA JARZYNOWA- 11 zł (porcja -ok. 150 g)

7. PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI -45 zł (1 kg- ok. 30 sztuk- min. zamówienie- 0,5 kg)

8. PIEROGI RUSKIE – 32 zł (1 kg. 35 sztuk- min. - zamówienie- 0,5 kg)

9. KROKIETY Z NADZIENIEM GRZYBOWO-KAPUŚCIANYM – 13 zł (1 sztuka)

10. PASZTECIK Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z NADZIENIEM GRZYBOWO-KAPUŚCIANYM – 4 zł (1sztuka- ok. 110 g)

POTRAWY ŚWIĄTECZNE

1. ŻUREK (TRADYCYJNY, Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ)– 10 zł (300 ml – 1 porcja)

2. ZUPA GULASZOWA (WOŁOWA)_- 14 zł (300 ml- 1 porcja)

3. ZRAZ WOŁOWY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym – 16 zł (porcja- 150 g)

4. KOTLET DE VOLAILLE ( z szynką i serem ) - 14 zł (porcja- 150 g)

6. GOŁĄBEK Z FARSZEM MIĘSNO – RYŻOWYM w sosie pomidorowym -13 zł (porcja- 150 g)

6. SCHAB ZAWIJANY Z BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM z sosem własnym - 12 zł (porcja- 150 g)

7. BIGOS (z kiełbasą, kapustą kiszoną i grzybami)- 1 kg- 32 zł- min. - zamówienie- 0,5 kg)

MIĘSA PIECZONE:

1. KARKÓWKA WIEPRZOWA PIECZONA-48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

2. ROLADA Z KURCZAKA Z PIETRUSZKĄ-50 zł (1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg)

3. BOCZEK ROLOWANY Z PRZYPRAWAMI-548 zł(1 kg)- porcja ok. 1-1,8 kg

4. SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ- 48 zł ( 1 kg)- porcja ok. 1-1,3 kg

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY OD 18 LISTOPADA DO 15 GRUDNIA: NA MIEJSCU

W RESTAURACJI, TELEFONICZNIE : 507 943 308, 501 102 913

ORAZ MAILOWO: marketing@podaniolem-szczecin.pl

PŁATNOŚĆ : OD 16 DO 20 GRUDNIA: NA MIEJSCU LUB PRZELEWEM

(prosimy o kontakt, podamy dane do dokonania płatności)

ODBIÓR: 23 GRUDNIA: OD 10.00 DO 18.00

( Istnieje możliwość dowozu, szczegóły ustalamy indywidualnie z klientem)

Szczególnie zapraszamy do współpracy firmy. Ze względu na niemożność zorganizowania – tak jak dotychczas - wigilii firmowych u nas w lokalu –chętnie dowieziemy do Państwa catering. Zajmujemy się nim kompleksowo: przygotowujemy menu, dowozimy posiłki, zatrudniamy profesjonalną obsługę kelnerską, dekorujemy salę, sprzątamy po uroczystościach. 

Zawsze dbamy o najwyższy poziom naszych usług.

Zapraszamy do współpracy firmy, szkoły, zorganizowane grupy oraz  wszystkich innych chętnych - tylko u nas wyjątkowa , uroczysta  KOLACJA WIGILIJNA.

Szanowni Państwo !

Serdecznie zapraszamy !

WIGILIA 2020– OFERTA

(dot. uroczystości, która odbywa sie w lokalu)

Cena - 120 zł/osoba

(aktualizacja: 10.10.2020 r.)

Zupa:

Barszcz czerwony z pasztecikiem z ciasta francuskiego z nadzieniem

grzybowo- kapuścianym

Danie główne (podane na półmiskach – 1/3/1/3,1/3– goście wybierają sobie to, na co mają ochotę)

Pierogi z farszem grzybowo- kapuścianym

Pierogi ruskie

Smażona ryba

Dodatki (do wyboru dwa rodzaje):

Ziemniaki gotowane

Ziemniaki pieczone w ziołach

Frytki

Surówki – dwa rodzaje- pasujące do dań mięsnych

Zimne przekąski

Śledzie w dwóch odsłonach: po łowicku i w oleju

Sałatka jarzynowa (lub makaronowa z brokułami i szynką lub z grillowanym kurczakiem, ananasem i winogronami)

Ryba po grecku

Dodatkowo:

pieczywo, masło

ciasta świąteczne: sernik, piernik , makowiec

kompot z suszu, woda mineralna – bez ograniczenia

kawa, herbata- bez ograniczenia- w formie bufetu

Alkohol - w zakresie gości, bez opłat za serwis.

Ważne informacje:

Czas trwania uroczystości – do 5 h (godziny do ustalenia)

Lokal pomieści max. 75 osób (z wydzielonym miejscem do tańczenia),

do 100 osób (bez tańców)

Restauracja posiada klimatyzację, dostęp do Wifi, wokół znajduje się ogrodzony parking.

Do dyspozycji gości – atrakcyjna i niedroga baza noclegowa ( domy studenckie ZUT-u)

Na życzenie – pośredniczymy w załatwieniu obsługi muzycznej imprezy ( profesjonalny DJ, który całą imprezę poprowadzi ) - koszt 500 zł brutto – do 5 godzin. Do dyspozycji gości – sprzęt muzyczny.

Na życzenie wystawiamy FV

Przedstawiona oferta jest tylko propozycją, możemy ją dowolnie zmieniać, dostosowując do Państwa potrzeb.

Zapraszamy serdecznie!

Właściciele i pracownicy Restauracji Pod Aniołem

WIGILIA W RESTAURACJI POD ANIOŁEM 2019

  • Facebook